Before and After: dulapul de haine


Nu știu cum se face dar Maia începe să aibă mai multe haine decît mine! Rochițe mai multe, cu siguranță! Nu prevăzusem în camera ei un dulap cu loc pentru atîrnat umerașe, mamă de băieți pînă acum, nu mă gîndisem la acest aspect. Stăteau atîrnate într-un cuier pus pe marginea pătuțului ei.
Atunci cînd am decis să golesc dulapul în care îmi țineam hainele sub scări, m-am gîndit că ar fi o soluție bună pentru camera ei.
Inițial era prevăzut cu patru polițe. I-am rugat pe copii să îl curețe puțin cu șmirghel, cît să zgîrie suprafața pentru ca vopseaua să adere mai bine. Apoi am aplicat un strat neuniform de vopsea Oskar Aqua Matt albă (sînt îndrăgostită de vopseaua asta, am folosit-o la tot felul de proiecte). În locul a două dintre polițe Bogdan a fixat o bară pentru haine, i-a reparat încuietoarea pentru a fi siguri că Maia nu se autoservește cu haine și gata! Cu contribuția întregii familii, hăinuțele sînt în siguranță! Polița lăsată goală e pentru mine, și eu am nevoie de spațiu suplimentar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu