Suport de capace

Nu știu dacă se mai fabrică genul ăsta de accesorii pentru bucătărie, eu sigur nu am văzut așa ceva de vînzare. Mi se par extrem de utile, decorative și ocupă puțin spațiu. Cel de mai jos era aruncat într-una dintre magazii, aștepta de multă vreme o recondiționare. Cred că mai am două, ușor diferite, unul dintre ele, mai puțin uzat, a și fost o vreme pe peretele bucătăriei. Acum l-am preperat pe acesta pentru că are loc de mai multe capace. 


În imaginea cu el înaintea recondiționării mai vedeți niște site uzate, cu puțin noroc, vi le voi arăta și acelea în curînd, pentru una dintre ele folosesc o idee găsită pe net.
Pentru suportul de capace am folosit o perie de sîrmă, pentru a îndepărta cît mai mult din rugină și din depunerile de grăsime, i-am aplicat două straturi de vopsea emailată, lucioasă de această dată, pentru simplul fapt că am folosit vopsea rămasă de la un proiect mai vechi, etajera din baie, vopsită așa pentru că nu am găsit vopsea mată în culoarea dorită.
Nu este un proiect extrem de laborios dar eu sînt încîntată de finalizarea lui, chiar mă împiedicam toată ziua de capacele ce nu stăteau foarte bine în mobilierul meu deschis de bucătărie. Dacă găsiți lucruri de genul prin magazii, pivnițe, etc., vă rog, nu le aruncați! E atît de ușor să fie readuse la viață!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu