Înainte și după: scăunel și măsuță pentru copii


Maia a crescut și mă gîndeam că i-ar prinde bine să poată să stea la o măsuță a ei și să se joace. Aveam de la Radu și Arin un scaun de masă cu dublă funcționalitate, nu îl mai puteam folosi pentru masă pentru că nu mai am măsuța de plastic care se monta pe mînere și avea și o bandă de plastic ce se fixa între picioarele copilului. L-am fotografiat și așa, ca să înțelegeți la ce mă refer.
Scaunul și masa fuseseră depozitate prin pod, ajunse într-un stadiu destul de avansat de degradare, mai ales mușamaua cu care erau tapițate șezutul și spătarul. Le vedeți în fotografiile de mai jos. Am dat jos partea din mușama, am croit un fel de husă pentru cele două bucăți, dintr-o pereche de pantaloni de-a tatălui Maiei, destinați să ajungă la container. Ca să fie mai șic, am aplicat pe material și o bandă de dantelă din bumbac.
Partea din lemn am curățat-o, am șmirgheluit-o și am vopsit-o în culori care să se asorteze cu restul camerei Maiei, folosind vopsea Oskar Aqua Matt albă și colorant negru de la Köber.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu