Fețe de pernă Visând la mare I, II și III


C. își dorea în dormitor ceva care să îi aducă aproape atmosfera de la malul mării. Cele trei fețe de pernă (50 x 50 cm) au fiecare culori și detalii marine. Pe prima dintre ele am brodat un far, de multă vreme îmi doresc să desenez sau să cos unul. 


Cea de-a doua are aplicat un material imprimat cu cârme, frânghii și steluțe iar pentru cea de-a treia am cusut materialele în stil patchwork, câte puțin din fiecare. Am utilizat din nou pânza de sac, unul dintre materialele mele preferate pentru proiectele textile, mă bucur că mama a avut inspirația să îi cumpere atunci când s-a închis depozitul la care lucra. Materialele sunt, așa cum v-am obișnuit deja, o parte noi, o parte recuperate. Materialul cu cârme a fost acoperișul patului-căsuță al copiilor mei, cel cu carourile albastru-galben este dintr-o rochie (a mamei mele, confecționată de bunica mea), cuponul albastru intens e achiziționat de multă vreme de mama, trebuia să fie o cuvertură dar a rămas intact, nefolosit până acum.
Pentru închiderea fețelor de pernă am profitat de inelele metalice existente iar pe post de nasturi am folosit bețigașe de lemn.

 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu