Albume foto


Cînd este vorba despre făcut cadouri, le prefer pe cele confecționate de către mine. Asta, în măsura în care și găsesc timpul fizic pentru ele. Ideea acestor albume foto, nu îmi aparține, am dat peste ea din întîmplare, aici, acum ceva vreme, mi-am propus de atunci să fac așa ceva. Mi s-a părut că ar fi un cadou frumos de Crăciun pentru bunicile și străbunicile Maiei.
Ce am folosit: o bucată de carton A2, cumpărată de la Sorry. Din ea am tăiat patru fîșii, le-am împachetat stil evantai. Separat, am tăiat cîte 8 pătrate de carton (reciclat, firește) și cîte 8 bucăți de material textil (aveam trei bucățele identice, nu le mai știu sursa, materialul roz, cu bulinuțe albe este dintre cele primite de la prietena mea, Mina). Poze am doar cu trei dintre albume, primul l-am făcut cadou fără să apuc să îl fotografiez, era acoperit cu același material cu floricele, singura diferență este că panglica cu care era legat era cu carourile verzi.
Am lipit bucățile de material de pătratele de carton și apoi de "coperțile" albumelor.


De coperta din spate am cusut panglica cu care urma să fie legat albumul, am lipit apoi cele 10 fotografii (10 x 10 cm), printate tot la Sorry. Nimic complicat, găsiți explicații mai detaliate în articolul din care m-am inspirat.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu