Decorațiuni pentru petrecere


Anul trecut am avut întîlnirea de 20 de ani de la terminarea facultății, de a cărei organizare m-am ocupat în principal eu. N-am vrut să fie ceva formal așa că am ales ca loc pentru servit masa și pentru depănat povești Budi Bar, un loc unde ne retrăgeam și în vremea facultății. Mîncarea ne-a fost adusă în regim de catering de la Hotel Ibis (foarte bună, nici nu se putea altfel). Cu foarte mare întîrziere vă arăt și cîteva dintre decorațiunile pregătite de către mine special pentru această întîlnire.
Fiind vorba despre facultatea de jurnalistică, e de la sine înțeles că am încercat să integrez și niște pagini de ziar. Am găsit la momentul ăla doar o filă dublă, dintr-un număr mai vechi al Gazetei Sporturilor. Din ea am decupat triunghiuri, lipite ulterior pe carton, perforate și înșirate pe panglică. În total au fost zeci de triunghiuri, ghirlanda rezultată am prins-o de stîlpii de lemn ai terasei, cred că avea aproximativ opt metri.
Pe mese, fiecare participant avea un cartonaș cu numele. Suportul pentru acesta l-am făcut din ghivece vopsite alb, pe care am aplicat tăieturi din aceleași pagini de ziar prin tehnica șervețelului. Sîrma în care au stat cartonașele este recuperată din grădină, era suport pentru o parte din vița de vie ce a înghețat iarna trecută.
Pentru flori am avut mai multe borcane simple, personalizate cu fîșii de bandă adezivă textilă. 
Decorațiunile au fost de efect, am avut nevoie de ceva timp pentru ele dar au costat foarte puțin (am achiziționat atunci doar cartonul colorat și imprimat pentru triunghiuri), sînt convinsă că fiecare dintre voi ar putea să le reproducă cu ușurință. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu